About


Hey! Ik ben Maxime van Poké Poké 👋 

Ik hou van eten en reizen: ze vormen de rode draad door mijn leven. Ik studeerde af aan Hotelschool Ter Duinen en na een paar jaar werken in België trok ik op avontuur. Ik vond een leuke job in New York bij Wafels & Dinges. Ik verkocht Belgische wafels vanuit een foodtruck, werd later manager en leerde alles over de foodtruckwereld van de allerbeste in het vak.

Toen ik twee jaar later opnieuw in België was kon ik de foodtruck-microbe dus onmogelijk negeren. Ik startte mijn eigen Poké Poké Food Tr*ck. Een GEZELLIGE en UNIEKE foodtruck met LEKKERE en GEZONDE Poké Poké Bowls.

POKÉ POKÉ BOWLS? Dat zijn bowls (kommetjes) geïnspireerd op het traditionele Hawaiiaanse gerecht Poké. De basis is sticky rice en verse vis, vlees, of een vegetarisch alternatief, met daarbij kleurrijke toppings zoals edamame boontjes, wakame salade en verse avocado.

Poké Poké Food Tr*ck is de ideale manier om van je saaie bedrijfslunch een onvergetelijk gebeuren te maken, en biedt een gezond en lekker alternatief voor het obligate hamburgerkraam op jouw event!

  

Tot snel! ✌️

Maxime van Poké Poké